Ronde picknicktafel

Een ronde picknicktafel is net iets anders dan de standaard picknicktafel die u vaak ziet. Denk aan de rechthoekige tafel of een vierkante picknicktafel.

Eén van de voordelen van een ronde picknicktafel is dat iedereen elkaar goed kan zien en niet langs elkaar heen hoeft te kijken.

Voor een fabrikant is het fabricageproces van een ronde tafel niet wezenlijk anders dan bij een rechthoekige of vierkante houten picknicktafel.

Natuurlijk het stelproces is anders evenals de afwerking wellicht. Maar feit blijft dat vakmensen in staat moeten zijn meerdere modellen te maken.

Dat vinden wij bij Timbermatch in ieder geval belangrijk. Dat u een robuuste picknicktafel met of zonder rugleuning kunt bestellen, vierkant of rond, van hardhout of bijvoorbeeld steigerhout.

Picknicktafel kind

Juist ook voor kinderen is het mogelijk een goedkope picknicktafel te maken. Met name kleine kinderen kunnen moeilijk op een picknicktafel voor volwassenen plaatsnemen. Soms is het zelfs gevaarlijk waarbij ze tussen het tafelblad en de zitting kunnen wegglijden en zich kunnen bezeren.

En picknicktafels zonder rugleuning hebben een heel eigen gevaar, waarbij kinderen gemakkelijk achterover kunnen vallen.

Ook bij picknicktafels met een rugleuning die in eerste instantie gemaakt zijn voor volwassenen en niet direct ontworpen zijn voor kinderen, bestaat het gevaar dat kinderen over de rugleuning heen klauteren en vervelend kunnen vallen.

Toezicht van een volwassene is dus belangrijk wanneer kinderen op picknicktafels plaatsnemen.

Een houten picknicktafel kind is speciaal ontworpen om al deze gevaren weg te nemen. Het gedrag van het kind is als het ware vertaald naar het ontwerpproces van de tafel.

Zo is de tafel kleiner van formaat, is de afstand van de zitting tot aan de grond geringer, zodat wanneer het kind toch mocht vallen de kans op grote verwondingen afneemt.

Natuurlijk is het niet uit te sluiten dat kinderen op een kinderpicknicktafel iets overkomt. Daarom blijft toezicht van een volwassene noodzakelijk. Maar het risico op ongelukken neemt wel aanzienlijk af.

Picknicktafel maken: maatwerk!

De picknicktafels voor de kleintjes kunnen ook gemaakt worden in verschillende vormen en afmetingen. Rechthoekig, vierkant, rond, met of zonder rugleuning.

Timbermatch vindt het een uitdaging om met onze vakmensen maatwerk te leveren en met uw wensen als uitgangspunt aan de slag te gaan.

Op onze andere pagina's over picknicktafels schrijven we het een en ander over het fabricageproces in de fabrieken in Roemenië. Wij maken onze picknicktafels met zorg en aandacht voor u en het milieu. Wij willen verantwoord en duurzaam produceren.

Mocht u interesse hebben in ronde picknicktafels dan willen wij u uitnodigen ons een e-mail te sturen.

Dan kan geheel vrijblijvend via het contactformulier of offerteformulier op deze website.

U kunt ook onze website over houtimport bezoeken. Dat geeft u een goed overzicht van onze importactiviteiten.

Wij helpen u graag verder!


Timbermatch
Linnaeuslaan 2
3903 GS Veenendaal
Contact

Van Ronde picknicktafel naar picknicktafel steigerhout

Van Picknicktafel naar de homepage

Timbermatch
Linnaeuslaan 2
3903 GS Veenendaal

Telefoon: 0318 595731

Contact

Bezoek ook Timbermatch Houtimport