Picknicktafel steigerhout en andere soorten. Scherpe prijzen!

Picknicktafel steigerhout – Vanuit onze kernactiviteit als houtimporteur kennen wij lokale markten op ons duimpje. Dat levert voorkennis op wat betreft prachtige producten en prima vakmensen. Houtproducenten, fabrikanten, zagerijen, vakmensen die met verstand van zaken en passie voor het houtvak de mooiste houtproducten maken.

picknicktafel steigerhout, picknicktafel inklapbaar

Een goed voorbeeld is de picknicktafel. Timbermatch werkt samen met fabrikanten van picknicktafels, onder andere in Roemenië. In Roemenië worden prachtige geïmpregneerde tafels gemaakt in allerlei soorten en maten. U kunt die exclusief via Timbermatch verkrijgen.

Voor thuis

Een picknicktafel voor- of achter het huis geeft de tuin een ander uiterlijk en sfeer. De tafel wordt de plek voor een goed gesprek of een bakje koffie. Familie en vrienden blijven gezellig zitten en de tafel vormt zo het middelpunt waaromheen het gezins- en familieleven zich afspeelt. Een picknicktafel heeft een samenbrengend en bindend effect en daarmee is niets te veel gezegd.

Picknicktafel camping

Ook op de camping is de picknicktafel terug te vinden. Vaak al bij de entree van een camping, maar ook op diverse andere plekken op het campingterrein. Overal waar sociale activiteit en recreatie plaatsvindt heeft de picknicktafel een plek.

Timbermatch levert ook inklapbare picknicktafels en speciale tafels voor kinderen. Een kinderpicknicktafel van hout is bijvoorbeeld heerlijk voor kinderen om aan te spelen.

Voor in openbare ruimten

Ook in parken in steden en wijken, bij scholen, op sportparken of bij buurthuizen zijn picknicktafels te vinden. Timbermatch kan diverse soorten tafels leveren aan gemeenten, sociale instellingen, verenigingen en bedrijven.

De tafels worden bij u bezorgd en zonodig gemonteerd, zodat ze klaar zijn voor gebruik.

Maatwerk

Timbermatch inventariseert uw wensen en samen met de fabrikant van de picknicktafel maken wij uw tafel op maat. Daarbij maakt het niet uit wat voor type tafel u vraagt:

Bouwtekening picknicktafel

Ook als u zelf een picknicktafel wilt maken kunnen wij u helpen aan het juiste hout en/of de bouwtekening. Dus de handige doe-het-zelver is ook bij Timbermatch aan het juiste adres.

Wij houden de ontwikkelingen op de houtmarkt en op het gebied van picknicktafels elke dag bij. Dat is ons vak en alleen zo kunnen wij onze klanten de beste service en producten leveren.

Wilt u meer weten?

Bel of mail ons via de adresgegevens op de contactpagina.


Timbermatch
Linnaeuslaan 2
3903 GS Veenendaal
Contact

Van Picknicktafel steigerhout naar de homepage

Timbermatch
Linnaeuslaan 2
3903 GS Veenendaal

Telefoon: 0318 595731

Contact

Bezoek ook Timbermatch Houtimport